december 27, 2017
De essentie
Ken je dat gevoel, dat iets op het puntje van je tong ligt maar je het net niet uitgesproken krijgt? Dit is een metafoor voor de mensen die ik op mijn Core Dynamics pad tegenkom. Heel vaak
december 19, 2017
Een smaakbom van impressies in een harmonisch geheel
Ik vind het heerlijk om mensen, die voor nieuwe avonturen openstaan, te begeleiden. Ook Marc Deseke is zo iemand. Vanaf het eerste moment werd ik geraakt door zijn warme, rustgevende
december 05, 2017
Zeg eens neen.
Zeg eens neen. Nog eens. En meen het deze keer.Het is voor velen een uitdaging om neen te durven zeggen. Het is echter de enige manier om van een “ja” ook een overtuigde “’JA” te maken. Je
 • "Caroline… wat een sprankelende creativiteit met hoog diva-gehalte. Ik heb je leren kennen als een sterke vrouw, die niet bang is om vanuit haar vrouwelijke kant in het leven te staan, waardoor voor mij de kracht en de waarde van het vrouwelijke duidelijker werd. Waarvoor dank! Kortom, een vrouw waarvan er zo meer in de wereld mogen zijn!"

  Tania de Winne,
 • "Caroline is sterk omdat ze zich kwetsbaar opstelt. Caroline is slim omdat ze de juiste vragen kan stellen en mensen heel gericht kan 'bege-leiden.' Caroline maakt contact door mensen met haar open charme en warme stijl te omarmen en tot inzicht en rust te brengen. Kortom ze heeft alle eigenschappen van een sterke trainer en coach!"

  Michel Peeters, Mics bvba
 • "Caroline is als een verfrissende waterval van positieve gevoelens. Onmogelijk niet bewogen te raken door haar aanstekelijk enthousiasme. Zij is een oproep tot durf en ondernemingszin. "Neem je leven in eigen handen” spat eraf langs alle kanten."

  Frank Robberechts, Spektro BVBA
 • "Caroline is als een onuitputtelijke bron van creatieve ideeën, bedenkingen, vragen…allemaal met als doel de mensen en de omgeving mooier, sterker en authentieker te maken. Zoeken naar de essentie…Caroline kan je helpen om jouw essentie te vinden!"

  Tinne Fontyn, De natuurkapper BVBA
 • "Caroline kan vlot in vier talen (en desgewenst met Kamiel Spiessens-tongval) een hele uiteenzetting geven over zaken waartegenover ik van nature behoorlijk sceptisch sta en dit op zo'n manier en met zoveel kennis dat ik mezelf er achteraf vaak op betrap dat ik toch begin te twijfelen...Ze is een echte kameleon maar tegelijkertijd een van de meest authentieke madammen die ik ken."

  Daniëlle Gilbos,
 • "Een golf die je overspoelt, een verfrissende stroom van wijsheid en compassie, verpakt in een flinke dosis zelfrelativering. Wat het ook zo beklijvend maakt. Aanvoelen met alle zintuigen en vanuit een dieper weten, inspelen en surfen op wat zich aandient, op zo'n manier dat cursisten geraakt en geïnspireerd worden op hun levensweg."

  Karolien Meersman, Loopbaan- en communicatiecoach/trainer
 • "Caroline is een warme woestijnwind die met mildheid kijkt naar wat zich aandient, communiceert vanuit haar hart en zoekt naar verbinding en helderheid. Ze is zowel zachtaardig als sterk. Mensen vergeten misschien wat je gezegd hebt, maar ze zullen niet vergeten hoe ze zich door jou voelen".

  Danny Bracke, Bestuurslid bij Open VLD Gent West en Bestuurder bij Senior Consultants
 • "Caroline is een passionele onderneemster, die mensen op haar pad enorm prikkelt door haar enthousiasme en ieder stuk voor stuk weet te overtuigen van zijn/haar verhaal."

  Candy Junius,