Core Mission

Ik wil mensen inspireren en wakker maken om het vuur in hen te laten spreken en bewegen,
door (opnieuw) connectie te maken met de innerlijke dynamieken en de Core Powers van hun authentieke zelf.

Ik wil bewustzijn creëren en naar een authentieke samenleving evolueren waarin mensen elkaar op een openhartige manier bekrachtigen.

Core Dynamite

Tot mijn 29ste levensjaar was ik zorgeloos en was het leven makkelijk. Mijn 1st6 core awakening was vermomd als een tijdelijke beproeving. Genoeg core-fire werd verwekt om in opstand te komen in mezelf. Verlies en verraad waren de lste wankele stappen. Intense emoties van verdriet, liefde, boosheid en angst droegen het zaad van een veel groter creatieproces in zich. Ik leerde de liefde van mijn leven kennen en op hetzelfde moment barstte de wervelvind in me los na 3 overlijdens op 3 weken tijd, verlies van werk en vrienden dat geen vrienden bleken te zijn. Ik was kwetsbaar en had geen houvast meer. Te veeleisend voor mezelf en te lang mijn eigen grenzen overschreden. Het gebrek aan energie en ideeën gaf me het gevoel dat ik mezelf verloor. Mijn krachten namen af, mijn hart raakte vermoeid, ik werd rusteloos en was prikkelbaar. Mijn ogen schitterden niet meer en verloren hun focus. Altijd maar doorgaan, mezelf voorbij lopend. Ik gaf veel meer vonken van vuur dan ik ontving en putte mezelf uit. Totale overprikkeling - hoe kwam dat - door welk gedrag - what to do om een blijvende change te krijgen?

Ik werd geconfronteerd met mijn basisangsten en mocht leren mijn grootste angst voor afwijzing los te laten. Het was hoog tijd om nieuw leven in te blazen en naar vernieuwing van mijn zelfbewustzijn te zoeken. De betekenis van mijn naam "Caroline" kwam tot uiting. Een vrije vrouw die zich uitdrukt en die ook anderen de ruimte geeft voor zelf-expressie. Ik voelde de vrijheid om te zijn wie ik echt ten diepste vanbinnen was en te doen wat ik echt graag deed en dit te delen. Een uitdaging die me terugbracht naar mijn oprechte en ontembare zelf. Een uitdaging die ik instinctief, intuïtief en gepassioneerd aanging. Mijn open mind openen blikken en harten en creëren de nodige beweging in je denken, doen en zijn. Reflecterend op mijn leven en vanuit mijn waarden, durf ik me kwetsbaar op te stellen. Ik daag mezelf uit om mijn creatieve potentieel ten volle te benutten.

My Core DNA

Mijn eigen Core DNA ontdekte ik in verbinding met m'n werk én mijn persoonlijk leven, waarin mijn man en dochter essentieel zijn! Mijn liefde voor hen vormt de kern van mijn Core, de manier waarop we elkaar aanvoelen en aanvullen zit in mijn hart en in het hart van mijn DNA


Discover my DNA