Aagje Vercouteren

Ik heb Caroline’s aanpak ervaren als TIJDLOOS.

Een core-coaching bij Caroline houd je, of je het nu wil of niet een spiegel voor, dat kan over kleine dingen gaan, maar ook over grotere en belangrijkere zaken. Het is intens en je voelt echt dat Caroline 200 % in de ruimte is met jou en het gesprek. Het raakt meerdere lagen van het bewustzijn, zowel de bovenste laag als meerdere lagen eronder. Tijdloos, het spreekt voor zich, als je met Caroline in dialoog gaat, of als caroline luistert, dan staat de tijd stil en denk je na 2 uur, wat, is het al zo laat!?

Wat ik zo waardevol vond, waren de vragen die ze me stelde, de omgeving waarin we vertoefden en ook de complimenten en de sterkte die ze me gaf. De impact hiervan waren de puzzelstukjes die helder werden en me helpen om mijn levenspuzzel te vervolledigen.

Verschillende inzichten die soms in een gesprek met iemand of in een situatie naar boven komen, worden meteen gelinkt aan haar core-coachings. Zo werd ik me bewust dat wanneer je gewoon je authentieke zelve bent, je altijd in de juiste richting wandelt. Wat ik zie, voel en bewonder aan Caroline en zelf ook wil nastereven, is in het NU leven, er intens zijn en ten volle je energie voelen.

Ik stel ook vast dat ik nu zeg waar het op staat en bewust ben dat het een proces is van steeds verder en dieper ontdekken en ontwikkelen.

Ik raad Caroline voor 200 % aan! Ze confronteert je met je eigen denkwijze en legt patronen bloot die je best verandert. Ik geloof écht dat je door confrontatie, inzicht kan krijgen in jezelf en daardoor kan groeien. Geen naardemondgepraat maar rechttoerechtaan!

Coaching bij Caroline is balans vinden tussen je mannelijke en vrouwelijke natuur.

Aagje Vercouteren
Office Manager & creatieve duizendpoot