Chantal Gardavoir

Zoek je een coaching-traject dat vertrekt vanuit je eigen sterke punten?

Caroline heeft het talent om deze samen met jou te ontdekken en van daaruit de volgende stappen te bepalen. Er wordt geen éénheidsworst geserveerd, wel helpt Caroline je om je doelstellingen op een heel authentieke manier te realiseren. Haar begeleiding was warm, eerlijk, positief kritisch en met veel gevoel voor humor.

Toen ik enkele maanden na de coaching in een andere werksituatie terechtkwam, herinnerde ik mij de woorden van Caroline en bleken zij plots heel actueel en relevant te zijn. Sommige zaken die ik geleerd heb waren onmiddellijk toepasbaar, veel zaken die we besproken hebben, bleven de weken en maanden nadien nog nazinderen. Veel topics begreep ik achteraf en in een nieuwe context pas écht zoals Caroline ze bedoeld had.

Ik heb van de coaching geleerd dat de algemene doelstellingen die we voor ogen hadden heel anders ingekleurd werden als we ze vanuit mijn sterke punten en kwaliteiten gingen benaderen. Ik kreeg meer zelfvertrouwen om de taken die op mij afkwamen vanuit mijn eigen sterkte te benaderen en ook mijn valkuilen sneller te herkennen.

In het kader van een leiderschapstraject en cultuurtransformatie op ons bedrijf heb ik ook geleerd collega’s op een toegankelijke manier aan te spreken, een open gesprek met hen te voeren waardoor de veiligheid op de site gegarandeerd werd.

Caroline houdt je een spiegel voor. Wat je te zien krijgt is niet altijd wat je gehoopt had, maar wel wat je nodig had. Weken, zelfs maanden later leek Caroline soms nog als een engeltje op mijn schouder te zitten en hoorde ik haar uitspraken op bepaalde ogenblikken opnieuw wanneer ik in een situatie terechtkwam die we in de coaching besproken hadden. Soms dreigde ik opnieuw in mijn gekende valkuil te stappen en leek het meer op een duiveltje op mijn schouder dat mij, net als Caroline tijdens de sessies soms deed, met de juiste vragen streng maar liefdevol de juiste richting uit stuurde.

Caroline is een absolute aanrader als coach als je op zoek bent naar je sterke punten en je bewust wil worden van je valkuilen, om zo met meer zelfvertrouwen je taken op te nemen en je doelstellingen op een authentieke manier te bereiken.

Chantal Gardavoir
Coach Umicore