Connect with your core

Connecteer met jezelf en je core dynamics
Connect with those who remind you who you are and see things differently

Ik ben omdat wij zijn… Ieder van ons kan de wereld bewegen tot een “bewogen” plaats. Omdat je met je hart openstaat voor ieders eigenaardigheden en persoonlijkheid. Omdat je spreekt en handelt op basis van wat je ziet, voelt en denkt.

Wil ook jij als ondernemer handelen vanuit jouw essentie, jouw waarden, jouw passie, jouw eigen-wijsheid – geconnecteerd met jezelf en je eigen verhaal? Ik toon je de weg naar jouw core dynamics, vanuit jouw eigenheid naar team verbondenheid en leiderschap. En ik vertel je ook mijn verhaal, mijn successen en lessen. Zodat jij hieruit kan leren om de regie over jouw leven helemaal en stevig in handen te nemen.

 

SINCERITY
Kom je jezelf soms tegen, en geraak je daardoor uit evenwicht? Dat is oké. Zolang het maar tot reflectie leidt. Want dat heb je nodig om te leren en te ontwikkelen.
AWARENESS
Verandering. Remt het je af, of krijg je er maar niet genoeg van? Met leiding nemen is het net zo: je hebt geboren leiders en volgers.
BALANCE
Ben je of ken je ook vrouwen die “mannelijk” handelen als een “chimp”? Gestructureerd, beredeneerd, daadkrachtig, rationeel? Ook een pak mannen manifesteren zich op deze manier.