Be the Core

Ontwikkel jouw charisma
Sometimes the things we can’t change end up changing us.

Elk veranderingsproces wordt bepaald door verschillende factoren. De drie belangrijkste factoren voor mij zijn doelen, gecombineerd met waarden en actie.

Ben je op weg naar je doel, dan geven je innerlijke waarden inzicht. Handel je vanuit jouw core dynamics, dan bouw je meer zelfvertrouwen op. Jouw zelfvertrouwen geeft je dan weer extra energie voor nieuwe uitdagingen en zorgt ervoor dat je spontaan jouw kracht doorgeeft aan de mensen in jouw omgeving. Als jij verandert vanuit je hart, krijg je het lef om jezelf te profileren en creëer je dankzij jouw charisma een succesvolle onderneming. Ontdek hieronder hoe ik jou help ontplooien tot assertieve verbinder en authentieke professional die in de spotlights durft staan.

ASSERTIVITY
Voel je je soms onbegrepen? En geeft dat frustraties? Misschien heb jij ook een stukje “Drama King” in je. Een stem die steeds vergelijkt, bekritiseert, een etiket kleeft…
APPEARANCE - PRESENCE
Joss Stone heeft het. De Dalai Lama heeft het. Die bijzondere innemendheid, die aantrekkingskracht, dat potentieel om mensen in beweging te zetten, om te verbinden met velen.
COMMUNICATION
Hoe warm loop jij van de meeste slideshows? Dat is nu mijn punt. Ik nodig je uit jouw presentaties anders aan te pakken. Vernieuwend en memorabel. Beperkt tot de essentie.