Wat is core contributors?

Sparring partners voor vrouwelijke ondernemers

Core contributors is een leerplatform van en voor vrouwen. Dit klein netwerk van (een negental) gelijkgezinde, sterke vrouwen wil andere dames inspireren, uitdagen en feedback geven in een vertrouwde omgeving.

Elke core contributor heeft haar eigen verhaal, haar eigen missie. Elkeen heeft ook haar specifieke expertise, als onderneemster. De verbinding tussen deze ladies is hun levenslust en hun engagement om anderen te willen en kunnen inspireren.

Omdat ze de eigen kracht kennen, en oprecht met hun hart leven, luisteren en geven. Ze hebben ook geleerd om trouw te blijven aan zichzelf, no matter what. Stuk voor stuk ladies die jou mentaal flink kunnen doen bewegen, dus.

Waarvoor staat een core contributor?

Een core contributor is als een amazone: zij die helpt en beschermt, een voortrekster ten dienste van mensen, een “warrior” voor de goede zaak. In ieder van ons schuilt een warrior. Ieder van ons is hier met een reden, heeft een uniek verhaal en speelt een rol in dit tijdperk van verandering. We voelen ons onderdeel van een grotere beweging.

Een core dynamic contributor staat net als de amazone stevig op haar beide benen. Ze weet wie ze is en is dapper, ontembaar en levenslustig. Ze weet wat ze wilt en geeft energie, hoop, plezier en vertrouwen. Ze leeft met bezieling en is authentiek. Het is een vrouw die zich vrij beweegt en die de regie over haar leven in handen neemt. Ze schept, laat los en laat iets nieuws ontstaan. Ze voelt, aanvaardt wat is en beweegt erin mee. Ze weet: “Ik mag er zijn, kan er zijn en wil er zijn. Ik mag, kan en wil handelen.”

Het zijn zelf-bewuste vrouwen die werk en leven niet als gescheiden zien, maar als zaaigrond waarop de diepste ethische overtuigingen tot bloei komen. Ze weten dat ze de moeite waard zijn, ook al zijn ze niet perfect. Ze kennen hun schaduwkant en kunnen daardoor de kwetsbaarheid in een ander zien en empathie tonen. Amazone-vrouwen die hun zachte kracht gevonden hebben, kunnen ontzettend veel geven. Ze zijn een magneet voor hun omgeving. Zij kunnen het verschil maken in hun gezin, in hun professionele leven, in hun directe omgeving. Ze spelen een actieve rol in de samenlevingsopbouw door hun bijzondere engagement en sterke gedrevenheid.

Core contributors hebben een aangeboren innerlijke kracht, weten intuïtief hoe ze goed doen. Ze hebben een Amazone-gave om geloof, moed en empathie bij te brengen. Het zijn stuk voor stuk pittige vrouwen met een ontembare levenslust. Laat je inspireren door hun kracht en engagement. De zachte Amazone-kracht maakt de wereld zo veel mooier.

Hoe werkt core contributors?

Core contributors organiseert inspileermomenten waarop ze jou als onderneemster dynamisch ondersteunen. Als sparring partners geven ze je inspiratie, feedback, motivatie en zelfvertrouwen. Ze gaan met jou een gelijkwaardige dialoog aan en leren je om jezelf in de spotlight te durven zetten. En elke core dynamic contributor doet dat vanuit haar eigen perspectief, haar eigen expertise.

Praktisch

De leermomenten worden éénmaal per kwartaal georganiseerd op een vaste locatie. Daarnaast kan je ook maandelijks gebruik maken van een online contactmoment. Je kan dan “sparren” met die core dynamic contributor die jou op dat moment het meest kan verrijken vanuit haar specifieke expertise.

Become a leading Lady - Academy Artemis Leuven