"Caroline begeleidde mezelf en mijn team. Haar energie, gedrevenheid en enthousiasme vielen meteen op. Ze kon daarbij mensen heel goed aanvoelen en kon op korte tijd tot diepe inzichten en resultaat komen. Mensen keken uit naar de coachingsessies, dat heb ik ooit anders geweten."
Bert Pauels, Umicore
"Ik zou Caroline aanraden aan iedereen die wil gaan voor zijn of haar groei. Ze brengt mensen in hun kracht."
Catherine Descheemaeker, zelfstandig coach
"Na mijn traject met Caroline besef ik terug dat ik heel wat in mijn mars heb en dat ik mezelf kan en mag zijn als vrouw in een mannenwereld. En dat ambitie OK is! Ik sta terug met zelfvertrouwen in mijn kracht."
Tamara De Swert, Sentiance
Do you want to connect, challenge & create your core sense of self as you go? 

The only way out, is into the wild dynamics of your essence. Your contribution is a life of purpose, passion & presence. Caroline

DNA Track: Core Destination
Je verdient het om in je volle expressie en kracht te staan, gecenterd, om van daaruit evenwichtig en daadkrachtig te handelen. Zelfreflectie brengt helderheid. Engagement brengt verandering. Het start en eindigt bij jouw core.

 

  
Connect, Challenge & Change zijn drie dynamics die het Core DNA vormen. Door dynamische training en core coaching worden deze dynamics ingezet om jouw authenticiteit en dat van je team naar buiten te brengen. Elke dynamic heeft 3 Core values, bepalend voor jouw evolutie naar een authentiek empowered zijn. Vind jouw authentic core, daag jezelf uit en geef expressie aan je core DNA.