Reflecterend op mijn leven en vanuit mijn waarden heb ik mezelf uitgedaagd om mijn creatieve potentieel ten volle te benutten. De wereld om ons heen is voortdurend in beweging. Je hierop afstemmen, zodat je zelf en iedereen rondom jou zich verder ontwikkeld, maakt je tot een mens die beweging creëert in zijn denken, doen en zijn. Volg je eigen weg, leer samenwerken en durf je kwetsbaar opstellen. Het geeft je de kans om te groeien vanuit je core en maakt je veerkrachtig. Via een wetenschappelijk onderbouwde methodiek streef ik naar een authentieke samenleving die verder gaat dan statistieken of data en waarbij mensen elkaar op een openhartige manier bekrachtigen. Een uitdaging die mij terugbrengt naar mijn oprechte zelf. Een uitdaging die ik gepassioneerd aanga.
“To be yourself in a world that is constantly
trying to make you something else
is the greatest accomplishment”
Ralph Waldo Emerson

Ontdek jouw core-nature!
Je bent een inspirerende leider die meer teamgroei wil? Je maakt deel uit van een gemotiveerd team dat meer verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid nastreeft? Door te focussen op jouw core-nature wordt je missie duidelijk. Kijk in de spiegel om jezelf te leren kennen en vind connectie bij anderen. Jouw missie en visie zijn het resultaat van authentiek zijn en daarmee in harmonie leven.

Ga jouw core challenges aan!
Je denken en doen komen niet in beweging door de meest comfortabele versie van jezelf te blijven. Jouw passie en talent wakkeren een geëngageerde verbintenis aan die een grotere betrokkenheid vraagt. Durf in functie van een bredere missie en visie jouw creatieve potentieel en dat van je team inzetten. Creëer een openhartige cultuur en breng de nodige verantwoordelijkheid bij om jouw ambitie waar te maken.

Be the core!
Doen wat je zegt en zeggen waar je voor staat geeft je energie en leid je naar nieuwe uitdagingen. Jouw evolutie is een inspiratiebron voor anderen. Ontwikkel je potentieel en groei steeds verder vanuit zelf-reflectie en actie naar een volwaardig authentiek en dynamisch leven.

DNA Track: Core Destination
Je verdient het om in je volle expressie en kracht te staan, gecenterd, om van daaruit evenwichtig en daadkrachtig te handelen. Zelfreflectie brengt helderheid. Engagement brengt verandering. Het start en eindigt bij jouw core.

 

  
Connect, Challenge & Change zijn drie dynamics die het Core DNA vormen. Door dynamische coaching en training worden deze dynamics ingezet om jouw authenticiteit en dat van je team naar buiten te brengen. Elke dynamic heeft 3 Core values, bepalend voor jouw evolutie naar een authentiek empowered zijn. Vind jouw authentic core, daag jezelf uit en geef expressie aan je core DNA.